Villefranche UdlejningLej ferielejlighed i det skønne Villefranche sur Mer

Velkommen

Til Villefranche sur Mer, som ligger ved rivieraen mellem Nice og Monaco. Byen er enestående og meget malerisk med sine hyggelige små gader, restauranter, cafeer og strande.

Området

Villefranche sur Mer

Villefranche sur MerSkønne Villefranche sur Mer ligger ved rivieraen mellem Nice og Monaco. Cote d’Azur er et af de smukkeste områder i Frankrig og Villefranchebugten bliver ikke uden grund kaldt for en af verdens skønneste bugter. (Se evt. kort nederst på siden)

Villefranche sur Mer er en gammel by, som har bevaret sit særpræg. Her er ideelt at gå langs havnepromenaden og byen har ikke mistet sin oprindelige charme.

Fra lejligheden og over vejen er der en trappe, der fører ned til en havn og område, som kaldes Darse – bag muren ved havnearealet ligger der en dejlig lille strand, denne kan nås på 5 min.

Fra Darse er der en sti langs vandet, som fører til centrum af Villefranche og videre til den store sandstrand. ( ca. 10 min. fra lejligheden).

I centrum er der gode handlemuligheder med mange små butikker. Man kan slappe af ved en af de mange restauranter ved havnen eller i den gamle by. Her er utroligt hyggeligt. Hver søndag er der antikmarked, og hver onsdag/lørdag er der marked i byen.

 

Beaulieu sur Mer

Nabobyen Beaulieu sur Mer nås let langs stranden eller med bussen fra Villefranche. Det er en meget dejlig by med en stor havn og pragtfuld strand. Her findes et marked og nogle skønne gourmetforretninger. Der findes også et stort supermarked (Supermarché). I Mont Boron findes et stort supermarked (Carrefour).

Fra Beaulieu sur Mer er der skønne gåture ud til Cap Ferrat langs stien ud til byen St. Jean. Der findes flere stier/veje man kan gå. Fra fyret er der dejlige ture. Eller v. La Paloma Beach, hvor der en fin tur rundt om spidsen.

Nice

Udsigt langs kysten ved NiceNice er en god gåtur f.eks. op til Mont Boron/Mont Alba eller langs vejen, hvor der er pragtfulde udsigtssteder. Stier, som forgrener sig langs vandet, kan også tages.

Nice med sit pulserende liv og skønne/berømte strandpromenade – dejlige pladser og et rigt udvalg af restauranter. Det livlige blomstertorv samt den gamle by. Byen er også kendt for sit storslåede Karneval i februar.

 

 

Monaco

Monacos havne område med byen i baggrundenMonaco kan nås indenfor en kørsel på 20 min. og er storslået i sig selv – undlad ikke at se den gamle by, når Casino og andre storslåede bygninger er taget i øjesyn. Kører man videre fra Monaco over Moyen Corniche eller Basse Corniche i egen bil kommer man til byen Menton kendt for sin Citronfestival i februar og sit mikroklimo. Man kan også tage bus nr. 100 til byen.

Herfra er der ikke langt til Italien med de skønne byer og egne.

 

Turistbureau og transportmuligheder

På det lokale Turistbureau kan man få oplysninger om tog tider – stationen ligger ca. 10. min. gang fra lejligheden.

Der er busstop uden for residensen – bus. Nr. 81 eller 100 tager én direkte til Nice – stå af ved det sidste stop.

Bus nr. 81 kører ud til St. Jean – Cap Ferrat og til Beaulieu sur Mer.

Bus nr. 100 kører til Monaco via Beaulieu sur Mer og videre til Menton.

Bus nr. 98 kan tages til og fra lufthavnen. Den holder inde ved det sidste stop i Nice.

Spørg v. Turistbureauet i Villefranche sur Mer.

Ved lejemål medsendes udførlig oversigt over lejlighed og lign. samt forslag til ture – der er ligeledes updaterede brochurer og bøger til rådighed i lejligheden.

 

Galleri

 • Klik på billederne for at se dem i stor

  Lejlighed-3 Lejlighed-2 Lejlighed-1 udsigt-fra-stue stue fuld-udsigt-fra-terrasse delvis-udsigt-fra-terrasse delvis-udsigt-fra-stue Stue Stue View gennem lejlighed Billeder af lokal kunstner Opholdsstuen Villefranche Sur Mer udsigt Bougainvillee Cap Ferrat i baggrunden Swimmingpool
 • Navn *

  Email *

  Besked

  Indtast venligst teksten fra billedet i feltet nedenfor*:
  captcha